SE*Lazy Lynxs Olive

 
"Oliven"

Född: 2019-01-18

Färg: n 22

En tjej med sprudlande energi. Hon har så fina proportioner, är inte så gammal än men vi hoppas hon följer samma fina utveckling som hittills. En tjej med glimten i ögat och hon har alltid något bus på gång. Hon pratar och spinner högst av alla och är väldigt bra vän med våra barn. Oliven älskar att sova utsträckt mitt i sängen och tar gärna sovmorgon. 

 

HCM Ultraljud: Normal

DNA HCM:        n/n

DNA SMA:         n/n

DNA PK-Def:     n/n 

RegNr:               SVERAK LO 360879

Vikt vid ett års ålder: 4,3kg

 

Bor hos Fodervärd i Helsingborg. 

 

Oliven.jpg

SE*Big Lynx´s Aslaug

 
"Ica"

Född: 2019-09-25

Färg: f 03 

Ica flyttade in till oss i December 2019 och har redan visat stort ordförråd. Otroligt mycket härlig energi och ingen vattenskål står säker. Ica är väldigt påhittig och hittar alltid något att busa med. Ica är ingen katt som har ro att ligga stilla utan ska ständigt utmana varje rörelse i huset. 

Ica har blivit mamma till två kullar och hon är helt fantastisk. Hon har ett väldigt fint lugn och blir inte stressad över att vi är med henne och pysslar om både henne och de små. 

 

HCM Ultraljud:  u.a

HD testad:         Ja

DNA HCM:       n/n

DNA SMA:        n/n         

DNA PK-Def:    n/n 

RegNr:              SVERAK LO 369752

Vikt vid ett års ålder: 4,3kg

Ica10.jpg

SE*Bergensjö´s Jill Valentine

 
"Jill"

Född: 2020-03-15

Färg: ns 09 22 

Jill är den första tjejen vi sparar i vårt katteri. Jill är från vår tredje kull och föräldrarna är Oliven och Trille. Jill har haft fina proportioner i hela uppväxten och har ett helt underbart temperament. Hon är nyfiken, framåt och har inte några problem med att roa sig själv. Vi älskar hennes framfart och det kommer bli en härlig tjej som inte flyttar på sig i första hand.

HCM Ultraljud:  u.a 03-2021

HD testad:         Ja

DNA HCM:         n/n   

DNA SMA:          n/n              

DNA PK-Def:    

RegNr:              SVERAK LO 374724

Vikt vid ett års ålder: 

Bor hos fodervärd i Ängelholm

DSC01582.jpg

S*Stortassen´s Ragnhild

 
"Ragnhild"

Född: 2020-03-11

Färg: a 09 

Ragnhild är en väldigt lugn och påhittig tjej. Hon ser alltid till att ha något att göra och har hon inte det så är hon nöjd och kopplar lika lätt av. Hon är väldigt trygg och anpassar sig väldigt fort hon är nyfiken och vill gärna undersöka nya saker. En stabil tjej som ska bli väldigt rolig att följa, vi är så glada för henne. 

Ragnhild får vi ofta skratta gott åt. Vi är lite osäkra på om hon är "född i fel kropp". Klösa, mysa, hoppa och andra saker som är självklart för en katt har Rangan inte sten koll på. Givetvis löser hon det men det kan se roligt ut. En otroligt charmig katt men ingen knäkatt. 

 

HCM Ultraljud: u.a

HD testad:         Ja

DNA HCM:        n/n      

DNA SMA:        n/n       

DNA PK-Def:    n/n

RegNr:              SVERAK LO 375047​

Vikt vid ett års ålder: 

DSC01085.jpg

DK*Lovin`You4ever Happy Place 

 
"Leah"

Född: 2020-03-21

Färg:  as 09 22

Jag som trodde våra katter var lika glada för att bli klappade. Men Leah slår allt, man får absolut inte sluta klappa henne och gör man det så söker hon kontakt genom att på alla sätt i världen vidröra ansiktet. Hon vill somna tätt intill och är helt underbar med sin närhet. Pratar gör hon så fort man tittar bort från henne och eller söker kontakt med henne. Helt underbart temperament. 

Vår finaste Leah, en katt med större hjärta tror jag inte finns. Hon har allt man kan önska sig, kanske inte storleken men i detta fallet så är det så mycket annat som är oslagbart i hennes personlighet. 

Leah kommer att söka nytt hem det blir endast en kull för henne. Leahs mage fixar inte att vara dräktig och troligtvis miljön med andra katter med. Jag har valt att inte utsätta henne för detta mer och hon kommer må bäst av en kastration och någon som kan skämma bort henne. Skicka gärna ett mail till oss om ni känner att Leah hade passat in hos er. 

 

HCM Ultraljud: U.a

HD testad:         Ja

DNA HCM:        n/n

DNA SMA:         n/n

DNA PK-Def:     n/n

RegNr:         LO 381206

DSC01111.jpg

SE*Luddtassen´s Jazz 

 
"Jazzi"

Född: 2018-11-13

Färg:  fs

Jazzi är väldigt nyfiken och pratar så mycket med oss. Hon ligger gärna på höga platser för att ha koll på oss hela tiden. Jazzi känns som att hon är väldigt enkel katt då hon passa snabbt in bland de andra tjejerna när vi tog över henne. En väldigt trevlig katt med ett underbart temperament. 

 

HCM Ultraljud: u.a

HD testad:         Ja

DNA HCM:     n/n  

DNA SMA:      n/n          

DNA PK-Def:  n/n 

RegNr:           SVERAK LO 358697

Vikt vid ett års ålder: 5,6kg

DSC06092.jpg

SE*Hungry Hearts Palladium

 
"Vilda"

Född: 2020-10-30

Färg:  ns

Vilda flyttade hem till oss i mars 2021. Vilda är en väldigt fin tjej och har en fin utveckling redan. Hon har flyttat hit för att tillsammans med Vildas uppfödare Frida på Hungry Hearts katteri så har vi skapat ett väldigt fint och betydelsefullt samarbete. Vi fick veta att Vilda har fått sitt namn efter hennes personlighet så med spänning så får vi lära känna henne och mest troligt får vi lika uppfattning. Tack Frida för denna fina tjej. 

HCM Ultraljud:  

HD:                  

DNA HCM:     n/n  

DNA SMA:      n/n          

DNA PK-Def:  n/n 

RegNr:           SVERAK LO 383895

Vikt vid ett års ålder: 

DSC01673.jpg