Våra TV-Spels 

Karaktärer föddes:
15/3

Vi har fått kattungar mellan:

SE*Lazy Lynx´s Olive och SE*Big Lynx´s Thriller

Bergensjö´s

Lara Croft

Tingad
Kön:Hona
Färg: ns 09

Hörs just nu mest av alla och är den som äter mest och leder viktkurvan. En tös som inte vill vara ifrån sin mamma och syskon. Lara har en fin utveckling är nyfiken men lite försiktig hon hänger jämt ihop med sin bror Sonic och de har väldigt roligt ihop. 

Bergensjö´s

The Legend of Zelda

Tingad
Kön:Hona
Färg: n 09

Minst av de alla just nu men är den som är lugnast även när man pysslar om henne. En väldigt trevlig lite flicka. Zelda är den som kommer upp i knäet när man sätter sig hos de små. Zelda är väldigt tillgiven och vill gärna inte vara med när de andra busar som mest, lagom tills syskonen har tröttat ut varandra så hoppar hon in i leken. 

Bergensjö´s

Jill Valentine

Stannar

Kön:Hona
Färg: ns 09 22

Jill är också en väldigt lugn tjej men har bra röstkapacitet om hon hamnar för långt ifrån syskonen. En fin tjej som vi håller lite extra koll på just nu men det händer mycket från dag till dag. Jill har tuffat på sig ordentligt och är först fram och extremt nyfiken.

Bergensjö´s

Yoshi

Tingad
Kön:Hane
Färg: ns 09 22

Yoshi är väldigt nyfiken och när de andra sover så sitter han på span. Har gärna koll på att mamma Oliven inte går allt för långt bort. Yoshi har kommit på att mat är ett väldigt trevligt ämne och är först fram och är sist klar han tar gärna en extra titt på tallriken så där inte är något kvar. 

Bergensjö´s

Sonic the Hedgehog

Tingad
Kön:Hane
Färg: n 09 22

Sonic-brunbjörn kallar vi honom för. Han känns som en liten minikopia av pappa Trille. Står fast i att Sonic går i sin pappas fotspår och vad vi även har fått veta att Sonic kommer att få bära sin pappas namn vidare. Sonic kommer att få heta Trillson i sitt nya hem vilket vi tycker är så fint. 

Utvärdering- Kattungen kan bli ledig eller stannar den kvar i katteriet.  Stannar kattungen kvar kan eventuellt fodervärd vara av intresse. 

 

Ledig- Kattungen är ledig och du är välkommen att ta kontakt med oss och berätta vad just ni har att erbjuda en kattunge från oss. 


Bokad- Kattungen väntar på besök och kan då vara bokad fram tills sex-åtta veckors ålder då tingningsavgift kan erläggas annars återgår kattungen till att bli ledig igen. 

Tingad- En handpenning är betald för kattungen, de kan tidigast tingas vid sex till åtta veckors ålder. 
 

© 2017 sida skapad av Sofie Bergensjö för Bergensjö´s Maine Coon. Foto av Sofie Bergensjö