Kattungar födda den

5/11

Mellan

Ica och Helix

Ica och Helix har fått småtassar den 5/11. Ica valde att föda några dagar för tidigt men ändå inom tidsramen för "normalt". Klockan 16.00 ca så kom den första och den sista vid 18.00. Allt har gått bra men vi avvaktar lite med att presentera kullen. 

I&H

Kattungar födda den

5/1

Mellan

Jazzi och Helix

Jazzi och Helix har fått smått den 5/1. Jazzi Började sin oro 3.00 på natten och klockan 8.30 ca så var första kattungen ute följande två kom med en timmes mellanrum. Sedan var det ett långt uppehåll till sista. Jazzis förlossningsberättelse finns i bloggen här på hemsidan. 

Utvärdering- Kattungen är under utvärdering den kan bli ledig eller stannar den kvar i katteriet.  Stannar kattungen kvar kan eventuellt fodervärd vara av intresse. Hör gärna av dig och visa dit intresse. 

 

Ledig- Kattungen är ledig och du är välkommen att ta kontakt med oss och berätta vad just ni har att erbjuda en kattunge från oss. 


Bokad- Kattungen väntar på besök och kan då vara bokad fram tills sex-åtta veckors ålder då tingningsavgift kan erläggas annars återgår kattungen till att bli ledig igen. 

Tingad- En handpenning är betald för kattungen, de kan tidigast tingas vid sex till åtta veckors ålder. 
 

© 2017 sida skapad av Sofie Bergensjö för Bergensjö´s Maine Coon. Foto av Sofie Bergensjö