Kattungar födda den

27/8

Mellan

Oliven och Helix

Oliven och Helix småttingar föddes tidigt på morgonen den 27/8. Det var inga små bebisar utan det var vikter på mellan 130-160g därav kulltema Bumbibjörnar. 

  • Facebook
  • Instagram

SE*Bergensjö´s Bernhard Bumbi

Bernhard men kommer kallas Berra säger magkänslan just nu. Han gör inget annat än att äter och tacklar sig fram mellan systrarna. Han har även fått bra koll på det här med att fräsa. Det är inget ovanligt när de är så små och tur är att det ger med sig med åldern ;) . 

Kön: Hane

Färg: n

Status: Tingad

SE*Bergensjö´s Bibbi Bumbi

Annika som är fodervärd för denna kull undrar om det finns X-Factor för katter? Bibbi har bra röstresurser och blir tokig om hon kommer från maten. Så hon blir väl lika pratglad som sin mamma? 

Kön: Hona

Färg: n

Status: Tingad

SE*Bergensjö´s Nanna Bumbi

Nanna är en mer försiktig tjej men med tiden så kommer hon nog vara den som står främst i ledet. Hon känns väldigt lugn och är inte den som snackar högst, just nu. 

Kön: Hona

Färg: n 22

Status: Tingad

Utvärdering- Kattungen är under utvärdering den kan bli ledig eller stannar den kvar i katteriet.  Stannar kattungen kvar kan eventuellt fodervärd vara av intresse. Hör gärna av dig och visa dit intresse. 

 

Ledig- Kattungen är ledig och du är välkommen att ta kontakt med oss och berätta vad just ni har att erbjuda en kattunge från oss. 


Bokad- Kattungen väntar på besök och kan då vara bokad fram tills sex-åtta veckors ålder då tingningsavgift kan erläggas annars återgår kattungen till att bli ledig igen. 

Tingad- En handpenning är betald för kattungen, de kan tidigast tingas vid sex till åtta veckors ålder. 
 

© 2017 sida skapad av Sofie Bergensjö för Bergensjö´s Maine Coon. Foto av Sofie Bergensjö