Leauge of Legends

född 29/6-2019

Vår absolut första kull med sex stycken helt underbara små individer. Alla med helt unika personligheter vilket har gjort det väldigt roligt för oss att lära känna de. Vi fick många härliga färger och en fin kombination av Trille och Coco. Det ska bli så roligt att få följa deras utveckling. Endast tre-fyra dagar efter flytt så har vi fått fantastisk respons från deras nya hem. Småtassarn sköter sig exemplariskt, stolt och lycklig blir jag! 

Pokemon

född 6/12-2019

Sju underbara små liv föddes den 6/12. Det blev en av de tuffaste resorna jag varit med om. Tyvärr lämnade fem stycken oss alldeles för tidigt och det blev två kämpar kvar Vulpix (Inez) och Pikachu (Chili). I ett av blogginläggen här på hemsidan så har jag återberättat allt som hänt. I slutet av februari så har Chili och Inez flyttat till två fantastiska hem och där har inte varit några problem med att ta en plats i familjen. Dessa två har fått en väldigt stor plats i mitt hjärta med tanke på vad vi har gått igenom. 

TV-Spels karaktärer

född 15/3-2020

Oliven och Trille fick den 15/3 5 små bebisar, tre flickor och två pojkar. Deras start i livet började uppe hos mina föräldrar som tog så fint hand om de. Efter ett par veckor var det dags för flytt hem och efter ännu ett par veckor så togs besök emot av deras nya familjer. Det var bland annat familjer som hade bokat från tidigare kullen som väntat på en lång resa efter att den tidigare kullen lämnat oss. Men allt har bara gått som rinnande vatten med denna kullen och helt felfria rakt igenom. Det har varit en väldigt rolig resa och en toppkänsla av att allt gått så bra. Önskar alla små all lycka i livet. 

© 2017 sida skapad av Sofie Bergensjö för Bergensjö´s Maine Coon. Foto av Sofie Bergensjö