Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

Uppdatera...Uppdatera...Uppdatera

En lång väntan men när resultat äntligen anländer, vilken lättnad.

SE*Big Lynx´s Thriller "Trille" Bild: MGz foto

Min tanke var att låta er följa min resa från start. Men idag sticker jag in med ett inlägg då det inte kan få vänta. För cirka fem veckor sen gjorde Trille sina tester. HD-röntgen (Höftledsdysplasi) ett problem som oftast talas om hos hundar men problemet finns även hos katter. Sedan ett ultraljud på hjärtat, HCM-Hypertrofisk kardiomyopati. Trilles hjärta var fint, ett besked direkt på plats.


Men... så kom den eviga väntan. Uppfödarvänner runt omkring började få sina resultat idag och jag uppdaterar jämt och ständigt min inkorg på mailen för att få Trilles besked. Tillslut såg jag att mailet kommit och får då även se att Trille är Normal på båda höftlederna. Så fylld av glädje, att äntligen få ha två helt friska katter i sin uppfödning. Trille och Coco kommer nu att få lov att dejta varandra så fort Coco går in i löp igen. Det är svårt att beskriva denna glädje men många vet om vilken längtan det har varit för mig att få ha småtassar.

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla