Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

"Revir i sängen och ha det bra"

Jag behövde bara skriva det sen var han där, tack och lov i sin egen!

Åh vad jag lider med honom. Dock är jag inte helt säker på att det är Trille som markerat men mest troligt. Han har en väldigt vacker tjej på besök sen i söndags, hon ska åka hem imorgon. Trille har varit väldigt osäker på hennes signaler de första dagarna och haft mycket oroligt jamande. Nu de sista dagarna så vill han gärna in till henne men hon verkar inte vara något intresserad. Tyvärr inga tecken alls på löp. Detta har nu resulterat i att Coco har dragit ett par avundsjuka smällar högerkrokar på Trille och han i all denna förvirring har kanske märkt revir inomhus.... *suck* men tack och lov inte i vår säng utan hans egen! Jag vill dock inte vara helt säker, det skulle likaväl kunna vara Coco. Jag tycker så synd om Trille så jag klandrar inte honom det kan inte vara lätt med två snygga töser samtidigt <3

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla