top of page
Sök
  • Skribentens bildSofie, Bergensjös MCO

När glädjen var på topp så andades man ut.

Uppdaterat: 31 jan.

Det var just precis det man inte vågade göra.
Ska försöka sammanfatta vår sommar som började på topp, nådde botten och nu får vi hoppas vi ser en vändning och kan få avsluta sommaren med glädje.


I Juni fick vi tre underbara kullar där det var lite halvknaggligt till en början men som sedan repade sig och det börja ändå vara så att man kunde slappna av i det hela. Tiden rullade på och i början av Juli så styrde jag och många fina vänner bilarna mot Kalmar för en helt fantastisk utställnings helg med två BIS för Sune, gråtfärdig! Så lycklig och så stolt. Det är nu man känner att allt bara är så roligt och man njuter varje sekund, tills någon greppar tag i en och man faller fullständigt.


Glädjen blev kortvarig. Vildas kull blev dåliga i lite rinnande nosar och vi fick ganska så snabbt till behandling som fungerade väldigt bra. Det blev snabbt en hyffsad bra balans och man såg att tillfrisknandet var på helt rätt håll. Efter avslutad behandling så tog det mindre än 24 timmar så hade vi förlorat vår fina Lorenzo. Obduktionsrapporten kom tillbaka men inte tillräckligt fort, vi miste vår fina Izak också innan vi fick svar. Ett så pass "enkelt" virus som kattsnuva blev det som dessa små gick till mötes, lungorna orkade inte stå emot. Vi hade aldrig chansen att ge de vaccin då de blev dåliga innan vaccinationen skulle ges. Det har varit en otroligt tuff tid nu de sista veckorna.


Jag vill ge all eloge till Wenche med familj som kämpat dygnet runt för att hålla de små på tassarna. De har kämpat och gjort allt för att få det att gå vägen. Finner knappt ord i det som varit nu kan vi bara blicka framåt, finnas för de små som mår betydligt bättre nu <3 Jag som uppfödare till mina högst älskade katter kommer aldrig att andas ut i detta, man går ständigt på taggtråd och undviker de där taggarna. Det ger otrolig glädje men det tar väldigt mycket glädje ifrån en också. Jag har så många fina vänner kring mig som finns där hela tiden, jag tror det är till stor del att man orkar också.


Ta hand om er och fortsätt njut av sensommaren <3


---------------

Uppfödare av rasen Maine coon, kattungarna är stambokförda i Sverak med stamtavla.

Vi finns i Skåne, Ängelholm.

Kattungarna växer upp med oss i familjen och kommer från hälsotestade föräldrar.

123 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page