Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

Kärlek börjar med bråk och slutar med....

kattungar. Vi kan väl hoppas på det denna gången.

Första gången var jag inte beredd på att Coco löpte det resulterade i vad jag kanske tror en parning. Den parningen fick inte ske i och med jag inte hade klara resultat på Trilles höfter. När jag väl fick svaren på dem och allt var normalt så gick Coco in i nytt löp. Jag själv ställde till det löpet genom att försöka hjälpa till, det resulterade i att jag skrämde Coco och Trille fick väl en känsla av att han inte kunde när jag la mig i. Jag hjälpte till av anledning att Trille trillar av Coco samt att hon inte fick något bra fäste för baktassarna. Nu för snart en vecka sen så blev det nytt löp kanske tredje gången gilt? Denna gången var dem i "kattrummet" (ett stort rum som är anpassat till katterna) jag hade full övervakning i rummet och kan säga att minst fyra lyckade parningar. Nu återstår det en väntan om nya dräktighetstecken. Håll tummar och tassar <3

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla