Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

Jag frågade henne och hennes svar blev JA

Coco har bott i en väldigt liten trådback med sju små, hon envisades om att det bara ska gå att dia sju kattungar i en trådback som hon knappt själv får plats i. Envis padda och jag har snällt lovat mig själv att jag ska inte lägga mig i utan lyssna på Coco. För ett par dagar sen så förstod hon att detta går inte längre och hade då flyttat kattungarna till ett större garderobsfack i min garderob bakom massvis med skor. Jag tyckte inte detta såg så bekvämt ut och gjorde i ordning så hon fick plats och detta blev accepterat. Nu kom då Cocos nästa problem, de rymmer.... x) hon tappa lite kontrollen för det är ett gäng äventyrare vi har så frågan är hur länge deras morrhår får sitta kvar. Jag kände att nu behöver jag rycka in och det var nervöst kan jag säga. Jag gjorde ordning en betydligt större yta, flyttade med hennes filtar och en bädd, liten låda och andra "bra att ha saker" sen till slut kattungarna.... *Nervöst*. Coco letade efter de lite men tillslut förstod hon att jag flyttat på de små och hon hoppa in till dem och tvätta och matade. Kort därefter så tittade hon sig omkring för att se så det inte fanns några vägar ut för småttingarna. Jag bara väntar på att höra kattungarna gnälla och gny för att Coco flyttar på de. Inte ett ljud igår eller inatt och i morse när jag tittar in så sitter där sju små söta ansikte och tittar ut <3 Så Coco gav mig tillåtelse att flytta och jag blev godkänd med mitt val kan bara hoppas Coco faktiskt tyckte jag var klok denna gången. Gott nytt år på er <3

112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla