Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

I väntans tider...

Känslan av att få skriva "snart är det dags"

I så många år av otur, glädje, planer, tårar... känslor... Nu är det nära. Från en uppstart med tankar och funderingar till "varför" ja ibland undrar man varför man gör det här. Jag känner att vi har gått på de flesta minorna man kan gå på. Vi har verkligen fått många tankeställare men vi har inte givit upp. Jag känner mig stark och lycklig för nu är vi äntligen där, nu är det nära till de små anländer. Det har även trillat in en hel del mail om intresse för kattungarna jag blir glad av de presentationer som hänger med men även frågan som ställs "Kan du berätta mer om föräldrarna" Jag pratar så gärna om både Coco och Trille. De är fantastiskt fina båda två de har linjer som jag gillar, de har även uppfödare som jag har fint stöd av. Coco och Trille har även ett temperament och personligheter som jag mår så bra utav att bara få prata om. Det är det här lynnet och det här utseendet som jag älskar därför hoppas jag att kattungarna kan få lika mycket av dem båda. Det är även två väldigt friska katter <3


Jag skulle kunna skriva långa inlägg om just var och en men det blir inte idag ;) Coco är idag på Dygn 63, kattungarna sparkar på bra i magen och Coco delar gärna med sig av känslan genom att låta oss få ha händerna mot hennes mage. Coco är kloss intill mig hela tiden, det är en god känsla från min sida då jag hoppas hon känner sig trygg. Hon har även ökat med ca 1,4-1,6 kg. Hon är fortfarande ganska smidig genom att tillåta sig själv hoppa upp på diskbänken och andra möbler. Så fort hon har planer på att hoppa ner är vi alla i familjen snabbt framme för att hjälpa henne ner. Än så länge så ser läget lugnt ut och vi väntar något dygn till. Jag hoppas nästa inlägg får bli på ankomsten.


Kram på er!

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla