Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

Illamående, aptit, tillgiven, bebisar?

Jag kan själv minnas känslan av mina två egna graviditeter, alla tecken man letade och sökte på.

Sist jag själv var gravid för ganska exakt fyra år sen, vår son blev fyra för knappt en vecka sen. Jag har genomgått två graviditeter och vid varje tillfälle mellan vecka 2-6 så har man känt efter, letat, sökt och läst sig till olika symptom för att få bekräftat olika tecken på att vara gravid. Ja, jag har dåligt tålamod men jag får ändå acceptera att tiden har sin gång. Det är ändå kanske på något sätt mysigt att få lov att vänta på något. Coco är jag och letar tecken på, att hon skulle kunna vara dräktig. Hon har en ökad aptit, mår lite illa, är väldigt sällskaplig men det kan ju vara jag som också inbillar mig. Det står mycket i böcker och på nätet. Jag ska faktiskt försöka njuta av tiden men det är svårt när jag har fått vänta i så många år på detta. Det är vår tur nu med småtassar i huset, att ha en liten liga som får en att undra vad det var man egentligen längtade efter?

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla