Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

Det finns inga ord....

för hur jag ska kunna beskriva mina känslor. Att förstå hur mycket något kan betyda.


På måndagen klockan 9.00 så tänkte jag att nu är det bara 48 timmar kvar tills vi säkert få veta. Gjorde även då den lilla "kontrollen" på hallontuttar, det såg verkligen lovande ut. Inget jag verklgien kunde lita på men samtidigt kände jag "är det inte bebbar på dessa tecken så vet jag inte hur det annars borde se ut". Äntligen kom onsdagen och det var äntligen dags för ultraljud på Coco. På kliniken så visste de om hur besviken eller ledsen jag blev sist då Coco var tom. Nu med ny förhoppning och spänning. Vi tog upp Coco till bordet och la henne på rygg. Veterinären frågade då vilket dygn hon var på samt om jag märkt någon förändring, nämde då hennes små hallon. Veterinären kunder verkligen hålla med om detta. När väl proben fick kontakt med Cocos mage så sa hon " Jo då här är små bebisar" Mina tårar rann ju från kinderna med så mycket glädje, kort därefter så spred sig känslan till min mamma och personalen i rummet. Vi fick räknat att där är nog minst fyra stycken små <3 Går allt som det ska så har vi så efterlängtade småtassar i början av Juli.

60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla