Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

Coco i Danmark

Kärt barn har många namn, Coco Chanel från Danmark.


DK*Sivkjær Coco Chanel Foto:MGz

Hösten 2017 samtidigt som Ares flyttade in till oss så sökte jag efter en ny hona till min uppfödning i och med det inte blev två från Ryssland. Jag fick ett bra tips från Trilles uppfödare, katteriet Big Lynx´s om en hona från Danmark. Jag fastnade för henne snabbt men så var där ändå en orolig känsla av att ännu en gång ge sig på en import katt. Jag fick god kontakt med uppfödaren och det kändes ändå som att det kommer bli bra. Coco var i stort sett redo för att flytta, endast pass och rabiesvaccination som skulle iordningställas. 21 dagar och tillslut i mitten av Oktober var det dags att hämta hem henne i Køge där vi möttes upp av uppfödaren. Jag fick även har ett fantastiskt stöd av min syster som fick sköta Danskan, min nervositet och fokus på körningen så kände jag mig inte helt på det klara. Jag kan skratta lite åt det idag men det blev mycket på en och samma gång. För tredje gången så var papper och stamtavla i ordning och resan hem kunde börja. Coco Chanel är hennes riktiga namn. Barnen kallar henne för Cocobello, ibland blir det cocomalocko, kokos men just nu är det Coco, kärt barn har många namn <3


Coco är en tjej med attityd men med ett väldigt stort behov utav närhet. Hon är pratglad, älskar vatten, god fantasi, härligt temperament. Vi är väldigt glada för att just Coco har fått flytta hem till oss och vi hoppas hon kommer få bli mamma till vår första kull.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla