Sök
  • Sofie, Bergensjös MCO

Chili och Inez har flyttat och fyller nya familjer med kärlek.


Den 28/2 så flyttade mina två helt underbara små pälsklingar. Det blev väldigt tomt här hemma och tanken var att Inez (Vulpix) skulle stanna. Men innerst inne så vet jag att jag lovat mig själv att inte avla vidare på Cocos linjer som jag har skrivit i tidigare inlägg. Det temperament och uttryck Vulpix växte i det blev bara bättre och bättre, men sen tror jag tanken i det vi gått igenom också ville få mig att behålla henne. Intresset blev stort av många på dessa två kämpar men Chili hade vi redan hittat ett otroligt fint hem till och jag är så glad för att han har fått flyttat just dit. Massvis med kärlek och mycket fint sällskap av både tvåbenta och fyrbenta, det kunde inte blivit bättre. Vulpix höll jag i, jag hade verkligen inte hjärta att släppa henne hon var egentligen tilltänkt i ett annat hem men så blev inte planen. Strax innan tolv veckors dagen så öppna sig en känd famn till oss och erbjuder henne ett hem och jag kan verkligen inte säga nej, bättre än så här kan hon inte få det. <3 Jag är så glad och så tacksam för deras nya hem. Alla bilder och fina uppdateringar jag får mår jag väldigt gott utav och det behövs då det var och är svårt att släppa taget om dessa små. All lycka till i livet Inex, Chili och nya familjer <3

85 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla