top of page
Sök
  • Skribentens bildSofie, Bergensjös MCO

2022 når sitt slut och vi tar sikte mot 2023!

Uppdaterat: 31 jan.


Jag landar nog i att det varit en berg o dalbana i år igen. Många av er som följer mig vet att resan inte går spikrakt fram men det är här ni också har en stor betydelse för att man inte slutar med det man gör utan man hittar styrkan i att fortsätta istället. Så med det vill jag rikta ett stort tack till den positiva, peppande energi ni bidrar med.


Jag tänker inte dra hela året då jag tycker det finns ganska bra sammanfattat i bloggen redan och för er som är nyfikna på det så finns det lite blogginlägg från året som gått. Dock har det varit mest motgångar så tänkte vi avslutar detta på topp:

Vi har fått följa helt underbara kullar och starten i deras nya hem, jag vill verkligen tacka alla fina familjer som öppnat sin famn för en liten BergensjöCoonis. Är så glad för att ni håller mig uppdaterad om hur det går och att ni skickar bilder på våra små lurvtassar!


Min största och absolut bästa stund/minne detta året är när Sune tar dubbel BIS i Kalmar. Den helgen delades och firades med underbara vänner i en stuga ute i skogen, det är med så mycket glädje. Sune är min "the one" och jag är så otroligt stolt över denna killen som just nu inte får bo med våra töser ^^. Jag hoppas kunna ställa honom mer men han är inte helt bekväm med det hela längre och får hoppas det ger med sig den dagen han blir kastrerad.Jag är glad för att jag har fått fortsätta otroligt fina samarbeten med uppfödare vilket har gjort det möjligt för mig att att få utöka kattfamiljen detta året och som kommer skapa spännande planer inför 2023.


Våra nyförvärv är: LovinYou4ever feel at peace "Cleo" - Cleo hade sin karantän hos mina föräldrar men det blev inte lätt för mig att slita henne ur händerna för dem så det slutade med att hon fick bo kvar där. En väldigt fin tjej med en stadig benstomme och ett väldigt härligt temperament. LovinYou4ever Merlin "Midas" - Midas blev nog lite spontanköp men samtidigt lite planerat men att det skulle gå så fort för mig att hitta sällskap till Sune trodde jag inte. Jag är väldigt glad att det blev just Midas för en så social och trevlig katt har jag nog aldrig ägt. Helt underbar på alla vis och sen att han har väldigt bra kropp och typ gör det hela mycket bättre!


SE*Skastas Glorious Salvia "Aura" - Är hon vi presenterar nu! Vi avslutar på topp, eller hur? Lilla fina Aura har vi inte fått träffa än men har fått höra så mycket gott om henne och vi har haft glädjen att få följa henne redan från början. Är så glad och tacksam att hon får flytta hem till oss i Skåne och att vi har fått förtroendet av Helene att göra detta möjligt, tack.


Jag avrundar det och jag riktar igen ett stort tack för all fin respons jag fått och får från er alla, ni är fantastiska och jag hoppas ni vill följa oss 2023 också.


Gott nytt år önskar jag alla Kattungeköpare, följare, vänner och uppfödarkolleger.

---------------

Uppfödare av rasen Maine coon, kattungarna är stambokförda i Sverak med stamtavla.

Vi finns i Skåne, Ängelholm.

Kattungarna växer upp med oss i familjen och kommer från hälsotestade föräldrar.

179 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page