top of page

SE*Bergensjö´s Mats

Vår egna fighter. I varje kull känns det som att där är en som behöver lite extra push. I denna kullen är det vår fina Mats <3 Han fick inte rätt på diandet och tappade snabbt vikten och det var på gränsen om vi skulle ha honom med på resan eller inte. Han greppade tillslut flaskan och har blivit handmatad. En väldigt tillgiven kille men som idag också blivit ett matvrak!

Kön: Hane

Färg: n

Status: Bokad

SE*Bergensjö´s Donatello

Kön: Hane

Han vet att han är snygg! En kille som gärna hoppas upp i knäet där gäller det att veta vad han vill. Han är inte så tydlig med sina signaler om det är bus eller mys ^^ 

Färg: n

Status: Bokad

SE*Bergensjö´s Michelangelo

Kön: Hane

"Klåfingrig" kanske ett skånskt ord? Ännu en kille som har en väldigt fin utveckling, riktigt läcker! Lite ensamvarg i kullen och går gärna på egna uppdrag. 

Färg: n09

Status: Bokad

SE*Bergensjö´s  Raphael

Kön: Hane

Raphael är också en kille som ser väldigt lovande ut men som också kan gå på egna äventyr och är inte så "beroende" av flocken och trygg i sig själv. 

Färg: n03

Status: Bokad

SE*Bergensjö´s Leonardo

Kön: Hane

Fina Leonardo, minst i kullen men det största hjärtat. Han sitter snällt och bara tittar på en för lite uppmärksamhet. En härlig kille som också har en väldigt fin utveckling.

Färg: n03

Status: Bokad

bottom of page