'<' sofiebergensjoscattery '>' KATTUNGAR | Bergensjö´s Maine Coon

Pokémons

Födda 6/12-19

Vår andra kull blir döpta efter olika Pokémons denna gången har våra pojkar fått bestämma tema på våra småtassar. Alla pokémon har olika styrkor och självklart har våra små det också! 

Bergensjö´s Snorlax

Snorlax är mörkröd med en söt vit svanstipp. Han är matvraket nummer ett och hans viktkurva pekar rakt upp just nu. En väldigt fin kille som vi kommer ha lite extra koll på. 

Det är ingen av de andra som har en chans mot Snorlax när han gör framfart mot mjölkbaren. Det är en stadig rund kille som tänker springa av sina extra gram senare i livet. 

4 veckor- Snorlax fortsätter sin framfart och det är inget som stoppar honom. En kille som tror han är tuff men när det väl gäller så står han längst bak hos syskonen, en äkta tuffing ;)

 

5 veckor- Snorlax rullar vidare på vikten och har blivit liten mysbjörn precis som sin pappa. Han tycker fortfarande att han är tuffast men det tycker inte vi eller hans syskon, vi låter han tro det.  

Färg: d 03 22

Kön: Hane

1/7

Tingad

Bergensjö´s Pikachu

Pikachu har en fin mörk röd färg och öppnade ögonen redan första dygnet. Han älskar att ligga på rygg och man kan då strycka honom lite lätt över magen han ligger då gärna kvar och verkar gilla det.

 

4 veckor- Pikachu flyter med och är en lugn kille som verkar anpassa sig väldigt lätt han gillar att bli ompysslad. Vi får låta han bli någon vecka till innan vi kan säga mer om honom.  

5 veckor- Pikachu är nog en liten dagdrömmare han är lugnet och springer inte runt i onödan, vill man mysa med honom så får man komma han tänker inte röra på sig. 

Färg: d 03 

Kön: Hane

1/7

Tingad

Bergensjö´s Espurr

Charmander en försiktig kille men som har ett väldigt härligt lugn när man tar upp honom. 

Han visar sig mer och mer för oss och är väldigt nyfiken på vad som händer runtom honom. När de andra äter så tar han gärna och ser sig omkring. 

4 veckor- Charmander får just nu lite extra stöd med maten. Han går till mig istället för Coco, han vet det är matdags. Denna kille sätter sig mer och mer i mitt hjärta. När man går så sitter han mitt på golvet och tittar på mig, dessa fantastiska ögon får mig att vända och ta upp honom. Charmander älskar att vara nära. 

5-veckor Före detta Charmander fick ett nytt namn av sin blivande familj, han heter numera Espurr (Pokemon). Espurr följer oss som en skugga och vill bara ha mat han går upp fint i vikt men jag tycker han allt kan i alla fall börja smaka på den fina mat vi köpt. 

Färg: es 03 

Kön: Hane

1/7

Tingad

Bergensjö´s Onix

Onix, jag bara älskar hans teckning i ansiktet han är först fram hos Coco när hon väl kommer till dem men han är inte lika snabb på att hitta en plats att äta på. Onix är just nu snabbast av sina syskon på benen tillsammans med Mewtwo och Charmander. Han är otroligt söt med sina vita öronspettsar. 

4 veckor- Onix är äventyraren. När Snorlax står längst bak så är det Onix som är längst fram. Han är otroligt påhittig han biter i allt och har inga begränsningar. Han står mitt på tallriken och äter sedan kommer Coco då lämnar han tallriken med full språng och ser till att vara först framme. 

5 veckor- Onix biter i fötter, mattor, kartonger han testar allt det finns inga gränser och han är riktigt nyfiken på vad livet har att erbjuda. 

Färg: n 03

Kön: Hane

1/7

Tingad

Bergensjö´s Mewtwo

Denna lille gosse trodde jag aldrig skulle klara sig. När han föddes var där inte mycket till liv och Coco brydde sig inte att ta bort hinnorna ens. Jag tog över Cocos jobb och efter ett tag så tog han sina andetag. Idag en vecka senare så har han verkligen tagit för sig och gått om några av syskonen i vikt. Han är envis och väldigt stark. Han var även andra ut till att öppna sina ögon efter ett par dagar.

4 veckor- Mewtwo vår krigare han får också lite stöd med matningen och han förstår direkt när maten kommer. Likt Charmander hoppar han upp i knäet och väntar snälllt. Han är en liten kämpe men har ett stort hjärta och så tillgiven. Man kan bara älska honom. 

5 veckor- Mewtwo har haft en liten tuff vecka med en liten viktdipp vilket han inte har råd med. Jag var hos honom mycket dessa dagarna med stöd matningen. Nu så är det full fart på honom och han klättrar längst benen och han ska vara i famnen. Otroligt vilket avtryck han sätter i hjärtat just nu. 

Vi fick låna dig <3 Sov gott vår älskade Mewtwo. 
Du somnade in fint i min famn

6/12-19  -   13/1-20

Färg: ns 02 21 64

Kön: Hane

1/7

.

Bergensjö´s Vulpix

Hon äter lite sen släpper hon taget och tar sig runt lite för att sedan hitta en ny plats i baren. Livsnjutaren tror vi att hon blir, lite mer än alla andra. Hon och Snorlax vet hur man tar för sig och kan gärna släppa taget vid matintag för att senare tackla sig fram och då utan problem återta sin plats. Det är ingen som ger sig på henne och hon älskar att man pysslar med henne. 

4 veckor- Vulpix är också lite likt Pikachu en tjej som just nu bara hänger med ligan. Dock så har hon fin utvecklig för att eventuellt få stanna kvar. Vi får se, vi fortsätter att följa hennes utveckling och personlighet. 

5 veckor- Jag tror och Vulpix vet hur fin hon faktiskt börjar bli. Hon är tuff mot killarna men kan även vara hur lugn och go som helst och finna sig. 

Färg: ns 03 22 

Kön: Hona

1/7

Bokad

Bergensjö´s Eevee

Eevee har en helt underbar färg och teckning. Vi har inte fått tid än att lära känna henne då hon är fullt upptagen med att äta, det syns. Eevee håller nog på sina förhoppningsvis fantastiska sidor/personligheter. Vi hoppas Eevee utvecklas fint och kanske till och med kan få bli vår första hona som får stanna hos oss i vår uppfödning. 

 

4 veckor- Eevee är tuff hon med och visar sin paddityd vissa stunder men detta är också en tjej vi får vänta lite mer att skriva om. Det som kan nämnas är att hon älskar fötter och gärna hoppa på sina syskon. Hon sprider glädje och verkar vara en fantastisk tjej.  

5 veckor- Eevee är nog också en liten mysare innerst inne. Tror hon blir lik sin pappa och faktiskt behålla ett fint lugn men visst retar man upp henne så kan hon visst sätta en annan sida till. 

Färg: f 03 22

Kön: Hona

Tingad

1/7

Under utvärdering- Kattungen kan bli ledig eller stannar den kvar i katteriet.  Stannar kattungen kvar kan eventuellt fodervärd vara av intresse. 

 

Ledig- Kattungen är ledig och du är välkommen att ta kontakt med oss och berätta vad just ni har att erbjuda en kattunge från oss. 

Intresse visat- Vi har blivit kontaktade av någon som är intresserad dock kanske intresset ligger lite på vänt och där finns inget bokat datum. De som visat intresse är väl medvetna om att kattungen kan tingas/bokas av någon annan. 


Bokad- Vi har blivit kontaktade av någon som är intresserad. Kattungen väntar på besök och kan då vara bokad fram tills sex veckors ålder då tingningsavgift kan erläggas annars återgår kattungen till att bli ledig igen. 

Tingad- En handpenning är betald för kattungen och hon/han är bokad. Tidigast vid sex veckors ålder.
 

© 2017 sida skapad av Sofie Bergensjö för Bergensjö´s Cattery. Foto av Sofie Bergensjö