PLANER- 2021 höst/vinter

DSC01570.jpg

Jill är den första honan som vi sparat i vår uppfödning och hon är nu 1,5 år ca. Hon har växt på sig väldigt bra och vi har bestämt oss för att låta henne få en kull när hösten närmar sig.  Vi har landat i att Goliat kommer att få dejta Jill. Två katter med en väldigt bra benstomme de kompletterar varandra väldigt bra och en härlig pälskvalitet på de båda.  Färgutfallet kan bli spännande eller inte alls. Bär Jill dilution (blått anlag) samt de båda bär solid gen så kan det bli ett roligt färgutfall. Vi får spänt vänta. 

Rangan2020.jpg

Det har blivit en lång historia men det vitkigaste just nu är att Rangan mår bra och efter allt som varit så har vi nu fått OK att få lov att para henne igen. Hubbisen/Bubbisen är tanken ska få dejta Rangan vid nästa löp! Är så spänd på vad detta kan ge oss. Otroligt mycket karaktär i båda och färgutfallet blir blått(Smoke?) med eller utan vitt. Ur denna kombinationen kommer ingen kattunge att säljas till avel utan tanken är att det kommer sparas själv. Tack underbara Johanna för att detta blir möjligt. 

Rangan är dräktig och beräknad den 4/11

DSC07012_edited.jpg

Vilda bor på foder men kommer att komma hem för en dejt med vår ryske pojke Goliat. Goliat och Vilda kommer få en bilduppdatering då de växt på sig en hel del. De kommer även genomgå hälsotester för HD och HCM går allt felfritt där så hoppas vi på att kärlek kan uppstå hos dessa två i slutet av hösten. 

DSC01111_edited.jpg
242188333_223032486468025_38908194380814620_n.jpg

Leah fick en tuff första start men haft en otrolig bra återhämtning. Jag har haft god kontakt med Leahs uppfödare och även fler uppfödare som jag har bra relation med och även stort förtroende för. Men vi har låtit Leah vara fertil och utvärderar en kull till efter henne. Vi har fått goda nyheter från hennes systrar som fått smått utan komplikationer. Vi har våra misstankar att förra kombinationen blivit en krock och eller något som har stört fosterutvecklingen. Nu blickar vi framåt och har hittat en så galet fin hane till Leah. Stamtavla, propotioner och färg stämmer helt hundra och jag är så tacksam att detta blir möjligt. En lång väntan kvar men vi låter Leah få ta en paus, hon är en fantastisk mamma och det är med glädje att få ha henne kvar i vårt katteri.