Ica och Helix fick totalt sju kattungar men fem klarade sig. Temat på kullen blev stjärnor. Varje kattunge tycker vi kan ha en anknytning till just stjärna. Så det fick bli namn på ordet stjärna på olika språk.  

SE*Bergensjö´s Stella

Stellas färgkombination blir en gnistrande stjärna. Stella är en härlig padda med sina färger och det är något speciellt med paddor. Stella kommer utvärderas tillsammans med Nova för att eventuellt stanna. 

Kön: Hona

Färg: f

Status: Under utvärdering/

Intresse visat

SE*Bergensjö´s Nova

Jag får hoppas detta blir min stjärna! Nova kommer vi hålla lite extra hårt om en tid framöver då vi redan nu tycker att hon har en fin utveckling. Hon kommer utvärderas tillsammans med Stella. 

Kön: Hona

Färg: n

Status: Under utvärdering/ Intresse visat

SE*Bergensjö´s Estel

Estel med en stjärna på bröstet, en medaljong. Medaljongen kanske inte är fullt önskvärt men vad gör det för snygg är hon ^^. Estel är den stadigaste tjejen vi väntar spänt på att lära känna henne mer. 

Kön: Hona

Färg: n 09

Status:

Bokad

SE*Bergensjö´s Izar

Izar får fighter! I varje kull så känns det som att det blir en krigare i detta fallet är det Izar.  Han hade en otrolig tuff start och var betydligt minst. Han fick stöd av mig med matningen. Dock tappade han snabbt sin vikt i början vilket ledde till att han hade betydligt mer att ta igen. Icas mjölk tog även ett tag innan den rann till. Men där är bra vilja i gossen och nu slåss även han i mjölkbaren, en stjärna på sitt sätt! 

Kön: Hane

Färg: d

Status:

Bokad

SE*Bergensjö´s Astor

Astor är en stadig kille och ingen flyttar på honom. Han är lite unik på sitt sätt då han har en svart fläck på sitt öra. (En liten stjärna) Med tanke på att där ligger lite olika teorier angående färgen på Astors öra så kommer han inte gå vidare i avel. 

Kön: Hane

Färg: d 09

Status:

Bokad

© 2017 sida skapad av Sofie Bergensjö för Bergensjö´s Maine Coon. Foto av Sofie Bergensjö