SE*Bergensjö´s Bernhard Bumbi

Bernhard men kommer kallas Berra säger magkänslan just nu. Han gör inget annat än att äter och tacklar sig fram mellan systrarna. Han har även fått bra koll på det här med att fräsa. Det är inget ovanligt när de är så små och tur är att det ger med sig med åldern ;) . 

8 veckor -  Berra har inga gränser, han springer tills att väggen tar emot. Väldigt aktiv och har nog förbrukat flest leksaker också. Han blir dyr i drift eller får han ha en tuff uppfostran! Jag är säker på att hans familj som väntar kommer klara detta galant med ett och annat utbrott ;) En härlig aktiv familj som kommer passa perfekt till Berra.

Kön: Hane

Färg: n

Status: Flyttat

SE*Bergensjö´s Bibbi Bumbi

Annika som är fodervärd för denna kull undrar om det finns X-Factor för katter? Bibbi har bra röstresurser och blir tokig om hon kommer från maten. Så hon blir väl lika pratglad som sin mamma?  

8 veckor- Bibbi följer sin mammas tasspår och tyr sig till sina trygga punkter. Bibbi är lite försiktig men är den som söker mest kontakt och får snabbt ro i knäet. Bibbi har en väldigt mysig familj som väntar och där hon kommer få fullständig uppmärksamhet i det lugn som hon mår bäst utav. 

Kön: Hona

Färg: n

Status: Flyttat

SE*Bergensjö´s Nanna Bumbi

Nanna är en mer försiktig tjej men med tiden så kommer hon nog vara den som står främst i ledet. Hon känns väldigt lugn och är inte den som snackar högst, just nu. 

8 veckor- Nanna och Bernhard är väldigt framåt och nyfikna. Nanna tvekar inte en sekund på att smita upp på bordet och se vad som serveras. Har man tur så tittar alla bort så kan hon få festa lite i smyg....

Nanna kommer ha en "Storebror" som väntar även det en Maine Coon och det kommer göra henne gott. Lite uppföstran men även så kommer hon vara glad för att få ha sällskap av honom då man märker vilken glädje hon har av Berra. Även här är en härlig familj som väntar. 

Kön: Hona

Färg: n 22

Status: Flyttat

© 2017 sida skapad av Sofie Bergensjö för Bergensjö´s Maine Coon. Foto av Sofie Bergensjö