FOTOGRAFERING

Jag har alltid haft fotograferingen som ett litet intresse, men det blommade upp när jag äntligen kom igång med min  Maine Coon uppfödning efter många års planering och väntan. Med den starten så insåg jag att både hemsida och foto behövdes. Övning ger färdighet och idag står jag en hemsida som jag själv skapat tillsammans med bilder som jag själv tagit. 

Idag, 2020 så känns det som att jag börjar landa i det jag vill göra, men ska låta det vara lite osagt. Imorgon tänker jag säkert på nya idéer.  Men fotograferingen och mina katter släpper jag inte, det är så kul. Det är lärorikt och jag inser att jag aldrig kommer att bli fullärd. Jag gillar utmaningar och har därför antagit lite fler fotoprojekt med lyckade resultat. Så våga fråga mig om dina tankar och idéer så kan vi säkert skapa något tillsammans. 

Pris? 

För en fotografering i 1-2 timmar så tar jag 700:- och då ingår fem högupplösta bilder. 
Jag delar en länk efter ca 3-10 dagar där du får tillgång till alla bilderna och kan sen i lugn och ro välja de bilder du vill ha. 

Vill du sen ha fler än de fem bilderna så tillkommer 50:-/bild.  

Inne/ute?

Då jag inte just nu har tillgång till större studio så kan jag enbart fotografera mindre djur i studio miljö. Jag har saker att kunna sätta upp för mindre  studiofotografering. Därför sker den mesta av fotograferingen ute.  

Bröllop?

Jag har fotograferat ett par bröllop men då gäller andra priser, kontakta mig om dina önskemål. 

Vart utgår jag från? 

Jag utgår från Munka-Ljungby och 2 mils radie utan ersättning för bil. Annars tillkommer 45:-/mil.