'<' sofiebergensjoscattery '>' KATTUNGAR | Bergensjö´s Maine Coon

League of Legends

Födda 29/6-19

Vår första kull blir döpta efter olika spelkaraktärer i datorspelet League of Legends. Varje karaktär har olika förmågor och varje kattunge har redan visat sig uppfylla samtliga spelkaraktärer. 

Bergensjö´s Ahri

Hon kom först och hon kom i bilen. Ahri är även den som är först fram och äter sig mätt. Hon är den som gått upp snabbast i vikt och även hon som somnar först. Hon är först på mycket redan. Ahri i sin spelkaraktär är snabb och tar ofta nya vändingar för att inta de bästa positionerna.  

Ahri är lugn tjej men överraskar de andra syskonen när det passar henne, hon är "lite fin i kanten". 

Ahri du har väckt flest intresse och fått en "WOW" känsla hos många. Det var nära att du hamnade i London men du får stanna kvar här i Sverige hos en tjej som brinner för dig och dina blivande fyrbenta vänner. Ahri kommer att ställas ut så vi kommer att se mer av henne. Jag är otroligt glad för att du ska flytta dit du ska, det gör det möjligt för mig att träffa dig ofta!

Ahri 8 veckor: 
Ojojoj vi har ingen koll på henne längre. Ahri hänger i gardinerna, springer på borden, drar ner krukor på golven! Men vi anser att det är precis vad en kattunge ska göra så vi kan ju inte mer än att skratta åt henne. Det lyser med hyss i hennes ögon. 

Ahri 11 veckor: 

Det ska bli spännade och se om hon orkar hålla denna framfart som hon har just nu! Vilken energi denna tjej har. Inte nog med det så älskar hon kameran det har aldrig varit problem att få en bra bild på henne. Hon är en väldigt fin tjej. Hon är den absolut första kattunge som jag fått hålla från helt nyfödd, blir nästan lite tårögd när jag skriver. 

Färg: ns 09 22

Kön: Hona

Flyttat

Bergensjö´s Akali

Akali kom som nummer fem. Hon verkar vara lugn men det kan snabbt ändras. Akali i sin karaktär smyger sig fram, när hon väl väljer att visa sig så blir det action. Därför har vi inte riktigt fått lära känna henne än. Vi väntar på att hon ska träda fram. 

Min favorit bland tjejerna, hon kommer gärna fram och nosar när man sätter sig hos dem. Akali har ett väldigt fint brett ansikte och har en tillväxtkurva som pekar rakt upp.  

"Min" Akali kan jag inte säga längre. Hon har blivit tingad till en vad jag tror spännande familj. Där är dagarna sig lite olika vilket kommer ge Akali ett spännade liv. Ett par bilfärder om året med massa roliga äventyr kommer passa henne så bra! 

Akali 8 veckor:
Hon har kvar sin oskyldiga, grymt söta blick! Akali älskar att mysa men det är minst lika kul att busa. Hon går inte först in i leken men när hon väl tar plats så är hon den som ger sig sist. En kaxig tjej men ändå lite försiktig. Akali vill gärna lära känna för att sedan bli en skugga, precis som pappa Trille. 

Akali 11 veckor: En otroligt fin och försiktig tjej men ändå stentuff när syskonen hoppar på henne. När vi städar huset, kattlådorna, torkar golv o.s.v. så är det Akali som ska hjälpa till. När kattlådan är nystädad så är det Akali som tvunget ska vara där och busa. Märkligt men hon älskar när det är städat och även hjälpa till. 

Färg: n 09

Kön: Hona

Flyttat

Bergensjö´s Irelia

En liten padda som kom som nummer tre. Paddor har attityd och vi kan inte annat än att hålla med, Irelia släpper inte in syskonen utan de får vänta med maten tills hon är färdig. Irelia i sin karaktär tar för sig först för att sedan dra sig tillbaka och samla kraft.

Irelia har en attityd som är känt för att vara "padda" hon är tuff och bestämd. Fantastiska färger och silverfärgen slår igenom mer och mer. En väldigt fin tjej. 

Irelia som är en väldigt fin tjej kommer få bo hos en lika fin tjej. Man ska lyssna på sin magkänsla och med den känsla som finns här, så är den bara så rätt. 

Irelia 8 veckor: 

En fantastisk tjej som gärna är med överallt, väldigt kaxig men har lika lätt för att koppla av. Irelia är där jag är och hon sitter inte bredvid utan hon vill gärna sitta på fötterna, i knäet. Hon vill synas. 

Irelia 11 veckor: 
Irelia har ett väldigt tight band med sin mamma Coco. Hon har väldigt hög drift när det gäller mat. En väldigt rolig tjej som frågar efter uppmärksamhet ofta. Hon älskar att vara i knäet eller väldigt nära. Underbara padda med paddityd och stort hjärta! 

Färg: fs 03 ??

Kön: Hona

Flyttat

Bergensjö´s Teemo

Teemo och Shaco är väldigt lika varandra så vi väntar och se vad det är för individer. Känns som ett litet radarpar. Föddes som nummer två har lite större krage. Teemo i spelet smyger runt för att överraska andra spelare, Teemo överraska oss genom att ta en titt på världen redan första dygnet. 

Teemo fortsätter sin framfart genom att även ta en tur strax utanför bokanten för att sedan ta sig tillbaka snabbt igen. Teemo och Shaco är fortsatt radarparet. Teemo är en stadig kille med väldigt härlig nyfikenhet. 

Teemo har blivit tingad av en härlig familj som kommer ge honom otroligt mycket kärlek. Teemo kommer även få att visa upp sig tidigt på utställning och jag hoppas han får fortsätta med det framöver vilket inte verkar helt omöjligt! 

Teemo 8 veckor:
Den mest nyfikne killen och det är han som fortsätter ta kommando i gruppen tills det väl är något som skrämmer han, sen står han sist i ledet. Man får lov att skratta åt honom. Teemo har väldigt långa ben och har lite jobbigt att hålla kontroll på dem och är väldigt livlig av sig. Superfin kille! 

Teemo 11 veckor:

En kille vi har fått skratta väldigt mycket åt! Han kommer vi sakna lite extra då han gärna håller oss sällskap vid varje måltid. Teemo och Irelia har mycket gemensama intresse när det kommer till maten. 

Färg: e 03 22

Kön: Hane

Flyttat

Bergensjö´s Shaco

Shaco och Teemo är väldigt lika varandra så vi väntar och se vad det är för individer. Detta blir ett radarpar. Han föddes sist och jag var så säker på att han inte var vid liv. Men efter några minuters kämpande så gnydde han till och visar fina tecken på att vara i gott liv. Shaco är en joker i spelet och det blev visst en joker för oss också.  

Shaco är lite försiktig och skuggar gärna Teemo. Han har en väldigt ljus röd färg, väldigt fin han med. Vi väntar på fler härliga personligheter hos Shaco. 

Shaco han är morgonmysaren, soffpotatisen, matvraket! Shaco fortsätter att hålla ihop med brodern Teemo. 

Shaco har blivit tingad, dem som kommer ha honom kommer att skämma bort honom till fullo! Jag är säker på att dem matchar varandra bra och Shaco kommer att få fortsätta med sina vanor. Tror du kan passa dina nya ägare rätt bra ;) . 

Shaco 8 veckor: 
Mysbjörn nummer två efter sin pappa Trille som är Mysbjörn nummer ett. Shaco är också en skugga. Han klättrar upp för benen och upp i famnen. Är man i soffan så är det Shaco som kommer för att ta sig upp i knäet. Han springer runt fötterna och skriker högst efter mat. Charmig kille!

Shaco 11 veckor:

Shaco har fått många roliga egenskaper som är "typiskt" maine coon han har visat lite mer än sina syskon. Han älskar att leka med vatten och apportera leksaker! Shaco hänger gärna ihop med Teemo. 

Färg: es 03

Kön: Hane

Flyttat

Bergensjö´s Jax

Jax i sin spelkaraktär är svagare än många men i slutet är han den största och den man inte vill möta då han visar stor styrka. Jax  han kom som fyra och blev minst efter ett dygn då han tappade en hel del i vikt han gjorde en snabb vänding och det ska bli spännande att se hans tillväxt, kanske är det han som blir starkast.  

Vår goa Jax. Han har något lite extra precis som sin pappa Trille. Han hade en lite halvtuff start med viktnedgången. Jax är otroligt envis med diandet på mamma Coco och ska slåss mot de två andra pojkarna om de främre juverna. Det slutar med att han förlorar mot radarparet och får leta vidare. Han finner sig snabbt i ens famn och spinner redan högt. En riktigt go liten gosse. 

Jax fortsätter kämpa på en liten händelse till som ni kan få läsa om i bloggen. Jax fortsätter att fylla mitt hjärta med kärlek. Han börjar även få ett väldigt fint ansikte med fina röda nyanser. Han blir bara snyggare och snyggare. Det är ingen som kommer rå sig på denna gosse när han växt till sig! 

Jax kommer flytta till ett par som kommer skämma bort honom där han kommer få vara en ögonsten för dem. Det känns så bra för mig med tanke på vilken plats han tagit och vilket stöd han har behövt. Mycket känslor. 

Jax 8 veckor:
Jax är fortfarande den som står mig närmst hjärtat tillsammans med Akali. Jax har en urgullig springstil när han jagar de andra. Lite rund om magen och välpälsad gör att han blir otroligt charmig när han rör på sig. Han har många fina sidor och det kommer bli lite extra svårt att släppa honom han har en väldigt fin personlighet. 

Jax 11 veckor: 

Jax som vi sa redan från början i sin karaktär han är minst men nu idag står han där... störst av sina syskon. Jag är så glad att det gått bra för honom och att han nu faktiskt har tagit sig bra i sin tillväst men han är fortfarande "min lille kille" <3 

Färg: ds 03 

Kön: Hane

Flyttat

© 2017 sida skapad av Sofie Bergensjö för Bergensjö´s Cattery. Foto av Sofie Bergensjö &